У Харківській області протестують проти перенесення відкриття школи (фото)

До протестувальників вийшов голова Печенізької районної держадміністрації

У Печенігах Харківської області батьки учнів вийшли на протест проти того, що школа не відкриється 1 вересня цього року. Про це повідомляє медіагрупа "Об'єктив".

Акція проходить під будівлею Печенізької районної ради. Люди протестують проти закриття школи, в якій навчається понад 470 дітей.

Мова йде про КЗ “Печенізький ліцей ім. Р. Семирадського". Батьки учнів стверджують, що директор навчального закладу посилається на відсутність пожежних норм.

“Директор школи сказала, що через невідповідність норм пожежної безпеки навчального закладу з 1 вересня може не відкритися. Тому дітей необхідно перевести в інші школи", - кажуть батьки.

До протестувальників вийшов голова Печенізької районної державної адміністрації Апостол Олександр Іванович. Він запевнив, що 1 вересня ліцей відкриється, і він буде цього добиватися цього кроку у вищих інстанцій. Також він запросив кожного охочого піти з ним по кабінетах у разі відмови про відкриття школи.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, сьогодні в центрі Харкова кілька десятків городян вийшли на акцію протесту. За інформацією інтернет-користувачів мітингувальники зібралися під стінами облдержадміністрації. У пікеті беруть участь вчителі та батьки школярів. Вони виступають проти дистанційного навчання, скандуючи: "Ми хочемо в школу!" і "Кучер виходь".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися