Харківська поліція спростувала інформацію про мінування двох сотень об'єктів

Всього поліціянти/ оглянули 208 об'єктів

У Харкові ніяких вибухонебезпечних предметів не знайдено. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Правоохоронці розповіли, що на місцях працювали слідчо-оперативні групи територіальних відділів поліції, фахівці вибухотехнічного управління та кінологи.

Повідомлення про вибухівку в медичних закладах, супермаркетах, торгових центрах, банках Харкова, готелях, будинках залізничного та автовокзалів прийшло на електронну пошту поліції 21 липня.

“Все поліціянти оглянули 208 об'єктів, евакуювали 720 осіб. В ході обстеження ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили. Відвід транспорту не проводився", - розповіли в управлінні Нацполіції.

Зараз вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Також встановлюються особи, причетні до хибного повідомлення.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 13 липня, в харківську поліцію надійшли повідомлення про мінування понад 200 міських об'єктів. Серед "замінованих" точок фігурували аптеки, пологові будинки, відділення медичної допомоги, продовольчі магазини, гіпермаркети, ТЦ, банки, Південну Залізницю, автовокзал і аеропорт "Харків".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися