У Харківській області рятувальники загасили чергову пожежу на відкритій території (фото)

Горіла суха трава та сміття на площі 60 кв. м.

У Лозовій Харківської області по вулиці Парковій почалася пожежа біля центрального кладовища. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Повідомлення про загоряння надійшло до чергової частини 22 липня о 21:01. Рятувальники прибули на місце події та побачили, що горить суха трава та сміття на площі 60 кв. м.

О 21:20 пожежники вогонь локалізували, а о 21:28 повністю загасили. Жертв та постраждалих немає. Ймовірною причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем.

Лозівський РВ ГУ ДСНС України у Харківській області вкотре закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів та на відкритих територіях. Адже частіше за все, пожежі у природних екосистемах виникають в результаті людської недбалості та неуважності. Масштабні загоряння можуть мати негативні наслідки як для навколишнього середовища, так і для людей", - рятувальники звернулися до всіх громадян.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, наприкінці минулого тижня 18 липня о 14:10 в селі Кислівка, Куп'янського району області горіло хлібне поле пшениці. На місце події негайно прибуло 1 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на одній автоцистерні в складі 5 рятувальників. На відкритій території горів хлібний масив на площі близько 2 Га. Завдяки злагодженим діям пожежу було ліквідовано силами місцевого населення до прибуття підрозділу ДСНС з допомогою трактора ЮМЗ-6 з плугом.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися