У Харкові перекриють рух на Комунальному шляхопроводі

Пропуск транспорту буде проходити по вільній від виконання робіт смузі руху

У Харкові машинам буде заборонено їздити три дні по проспекту Льва Ландау в районі Комунального моста. Про це повідомляє Департамент інфраструктур Харківської міської ради.

У відомстві розповіли, що така заборона пов'язана з ремонтом проїжджої частини Комунального шляхопроводу. Рух по проспекту Льва Ландау закриють з 9:00 до 17:00 27, 28 та 29 липня.

Пропуск транспорту буде проходити по вільній від виконання робіт смузі руху.

З 9:30 до 15:00 27 липня заборонять рух тролейбусів на першому з'їзді з Комунального шляхопроводу на пр. Московський при русі в сторону пр. Героїв Сталінграда.

Тролейбуси в цей час будуть їздити так:

№20: розвороту коло "602 м/р" - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - пр. Московський - пр. Льва Ландау - пр. Ювілейний - розворотне коло "602 м/р" (без заїзду до ст. м "Московський проспект");

№31: розвороту коло "Північна Салтівка" - вул. Гвардійців Широнінців - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - пр. Московський - пр. Льва Ландау - пр. Ювілейний - вул. Гвардійців Широнінців - розворотне коло "Північна Салтівка" (без заїзду до ст. м "Московський проспект").

З 9:30 до 15:00 28 липня заборонять рух тролейбусів на другому з'їзді з Комунального шляхопроводу на пр. Московський при русі в сторону пр. Героїв Сталінграда.

З 9:30 до 15:00 29 липня заборонять рух тролейбусів на першому підйомі на Комунальний міст з ін. Московського при русі в сторону пр. Ювілейного.

Тролейбуси будуть їздити так:

№31: розвороту коло "Північна Салтівка" - вул. Гвардійців Широнінців - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Сталінграда - розворотне коло "Вул. Одеська".

№20: не ходить.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, проїзд по Московському проспекту в районі набережної заборонять до осені. Відзначається, що з 23:00 18 травня до 1 вересня рух транспорту буде заборонено по Московському проспекту (на ділянці від Гімназійної набережній до будинку №32 по Московському проспекту). За даними комунальників, це пов'язано з реконструкцією Московського проспекту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися