У центрі Харкова згорів трейлер для продажу кави (Фото)

У центрі Харкова рятувальники гасили кав’ярню на колесах

Сьогодні, 23 січня, у центрі Харкова згорів причеп машини, яка торгувала кавою. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі ГУ ДСНС України в області.

Подія сталася о 04:36 ранку. Рятувальникам повідомили, що горить автомобіль для приготування кави. Він стояв на тротуарі біля проїзної частини поряд будинком №82 на Пушкінській.

picture

На місці співробітники ДСНС побачили, що пожежа сталася у трейлері. Причеп горів зсередини. Площа пожежі складала близько 3 квадратних метрів.

Як з’ясувалося, у причепі також зберігались 2 газових балони, вони могли вибухнути будь якої миті. Рятувальники негайно прибрали балони з вогню та загасили пожежу. Її  локалізували о 4:44, ліквідували о 5:01.

Під час надзвичайної події ніхто не постраждав. Вогонь гасили п’ятеро рятувальників. Зараз у ДСНС встановлюють причину загорання.

picture

На фото видно, що з середини трейлер весь вигорів, тепер навряд там зможуть варити смачну ароматну каву. Хіба що з присмаком гару.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися