Під Харковом прямо на пляж висадився десант (відео)

Військові відпрацьовували навички стрибків у воду

У Чугуєві Харківської області десантники вистрибнули у воду біля пляжу в рамках тренувань. Про це розповіли в низці Telegram-каналів, які присвячені Харківщині.

Військові відпрацьовували навички висадки у воду і це були їх вчення, які в тих краях відбуваються досить часто. Люди, які в цей момент купалися у водоймі, сильно розгубилися і не знали як реагувати на вертоліт над водою. Відео висадки виклали в пабліки та соцмережі


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в кінці червня на окружній дорозі в Харківському районі (біля с. Хролі) сталося ДТП за участю бронемашин. У поліції області кажуть, що три нові військові авто "Новатор" пересувалися колоною. Проте сталося непередбачене: остання бронемашина зіткнулася з автомобілем, який рухався попереду. В той самий час, друга машина в колоні влетіла в рухомий перед нею "Новатор". Після цього водій виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Golf. Удар був настільки сильним, що той вилетів з проїжджої частини. Постраждали дві людини: 19-річний водій та 20-річний пасажир мікроавтобуса.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися