У Харкові горить новобудова на Журавлівці (Фото, відео)

У Харкові швидка госпіталізувала власника квартири у якій сталася пожежа

Сьогодні ввечері, 9 лютого, у Харкові спалахнув ЖК "Журавлівський" на Новоолександрівській, 54-А. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі ГУ ДСНС в Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 16:20. Вогонь спалахнув у дворівневій квартирі на останньому, шостому поверсі будинку з мансардою.

 

Площа пожежі становить близько 50 квадратних метрів. Власник квартири отримав опіки обличчя та рук. Постраждалого швидка допомога госпіталізувала до лікарні. 

Причина пожежі наразі невідома. Проте, як повідомили у прес-службі ДСНС, постраждалий розповів, що приніс додому автомобільний акумулятор та хотів зарядити його. Але відбувся "розрив" і він спалахнув.

За даними на 17:25 вогонь локалізували.

Очевидці фільмують та коментують надзвичайну подію. Фото та відео викладають у соцмережі. Кажуть про сильне задимлення через пожежу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові через пожежу з житлового будинку на Балканській рятувальники евакуювали десятьох мешканців будинку. Горіли домашні речі у квартирі та на балконі третього поверху.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися