У Харкові на одному з перехресть заборонять рух

Об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях

У Харкові рух транспорту на перехресті вул.  Молочна - вул.  Плеханівська буде заборонено з 6:00 1 серпня до 6:00 2 серпня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міськради, це пов'язано з реконструкцією трамвайного переїзду на цьому перехресті.

Об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях: Богдана Хмельницького, пл.  Героїв Небесної Сотні, пр. Гагаріна, пров.  Золотому, вул.  Польовий, пр. Московському, пров.  Власівському та ін.

На час робіт автобус №211е об'їжджатиме закриту ділянку в такий спосіб:

при русі в сторону вул.  Власенко: - вул.  Молочна - вул.  Руставелі - пл.  Героїв Небесної Сотні - пр. Гагаріна - вул.  Гольдбергівська і далі за маршрутом;

при русі в сторону Салтівки: - вул.  Гольдбергівська - пр. Гагаріна - пл.  Героїв Небесної Сотні - пр. Московський - вул.  Богдана Хмельницького - вул.  Молочна - пл.  Захисників України і далі за маршрутом.

Крім того, в цей же час буде заборонено рух трамваїв по вул.  Гольдбергівській і вул.  Молочній, на ділянці від пров.  Рибасівського до пр. Московського, вул.  Плеханівськлї, на ділянці від вул.  Молочної до вул.  Молодої Гвардії.  Тому трамвай №27 курсуватиме так:

- розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул.  Героїв Праці - вул.  Академіка Павлова - пр. Московський - вул.  Кошкіна / вул.  Морозова - вул.  Плеханівська - парк Машинобудівників.

Нагадаємо, в Харкові по пр. Ювілейному, на ділянці від пр. Тракторобудівників до Салтівського шосе при русі в сторону вул.  Медичної, буде заборонено рух транспорту.  Обмеження набудуть чинності з 8:00 до 20:00 31 липня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися