Під Харковом поліція всю ніч шукала 10-річну школярку, яка вийшла з автобуса і зникла

Під Харковом ввечері 22 січня пропала 10-річна школярка

Під Харковом поліція всю ніч шукала 10-річну школярку з села Таранівка. Про це портал "Коментарі. Харків" дізнався у Відділі комунікацій ГУ Нацполіціі в регіоні.

Про зникнення дитини в поліцію повідомила мати дівчинки. Виявилося, що школярку в останній раз бачили близько 16:30 22 січня: вона виходила зі шкільного автобуса, однак вдома дівчинка так і не з'явилася. О 19:00 стурбована мати зателефонувала "102". Після цього до пошуку дитини приєдналися співробітники п'яти відділень поліції найближчих районів Харківської області, а також нацгвардійці, кінологи з собаками і курсанти ХНУВС.

Село Таранівка Зміївського району - досить великий населений пункт з трьома тисячами дворів, його оточує ліс, тому пошуки велися всю ніч. До них приєдналися місцеві мисливці - вони використовували тепловізори. Знайти дівчинку вдалося тільки до ранку 23 січня. Виявилося, що школярка перебувала в будинку 83-річної мешканки села. За її словами, ввечері вона знайшла дитину біля свого двору, тому забрала її додому.

Виявилося, що дівчинка вийшла з автобуса і пішла гуляти по селу. Ніяких протиправних дій проти неї скоєно не було. Зараз дівчинку повернули батькам. До слова, цю сім'ю характеризують позитивно. Крім 10-річної доньки у батьків є ще четверо дітей від 1 до 7 років. Поліція не застосовуватиме санкції проти них. Навпаки, сім'ї буде надана допомога, так як через безробіття вона виявилася в скрутних життєвих обставинах.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися