На Харківщині в трьох селах відключать газ

У Чугуївському районі проведуть регламентні роботи на газопроводах

У трьох селах в Чугуївському районі на невизначений термін відключать газ. Про це повідомили в прес-службі ПАТ "Харківгаз".

За інформацією відомства, відключення пов'язані з проведенням регламентних робіт на газопроводі високого тиску. Так, з 17 серпня газопостачання буде тимчасово припинено в селищах Нова Гнилиця, Гракове, Мосьпанове.

"Газопостачання в житлових будинках буде відновлюватися після завершення регламентних робіт, проведення випробувань газопроводів після аварійно-відновлювальних робіт", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в АТ "Харківгаз" запустили нову послугу - дистанційний контроль лічильників. З початку липня в метрологічного центру на базі АТ "Харківгаз" вже перевірили перші п'ять тисяч і лічильників газу споживачів. У "Харківгазі" додали, що центр заснований з нуля за принципом Industry 4.0. Це означає, що всі пристрої, процеси, дані об'єднуються за допомогою інтернету та інноваційних технологій віртуальної реальності, програмування і так далі. Відповідно ключові процеси перебувають під контролем дистанційно і їм не потрібно втручання людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися