У Харкові фасад гімназії відремонтують майже за 7 мільйонів гривень

Ремонт гімназії №1 хочуть завершити до 10 грудня 2021 року

Департамент освіти Харківської міськради збирається відреставрувати фасад будівлі гімназії №1 по вулиці Дарвіна, 13. Тендер опублікували на порталі ProZorro

Конкурс на виконання ремонтних робіт стартував 12 серпня. Початок аукціону призначено на 31 серпня. За умовами тендеру, підрядник за 6,8 мільйона гривень має провести демонтажні роботи на зовнішніх стінах будівлі. Після підрядник буде реконструювати фасад, обробляти карнизи, ремонтувати балконні плити та елементи веж.

Крім того, будівельники повинні оформити стіни фасаду декоративною ліпниною. До переліку робіт входить відновлення відливів, колон і реконструкція аркових споруд.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська міська рада та наближені до його чолі Геннадію Кернесу фірми будують і ремонтують шкільні стадіони по неабияк завищеними цінами.
Так обладнаний спортмайданчик школи № 194 на вул. Плеханівській ремонтує ТОВ "БК" Дизайн-Плюс ". Вартість робіт тут становить 11,5 мільйона грн, що істотно дорожче, ніж в інших куточках України, пише Bihus.info.
Видання наводить приклад, що стандартний майданчик для гри в мініфутбол збираються побудувати за 2,726 мільйона грн. При цьому середня ціна по Україні вдвічі менше - 1,3 - 1,8 мільйона грн. Є одне виключення в Київській області, але там у вартість включені освітлення та доброустрій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися