Суд над харків'янкою, яка найняла кілера для зятя, перенесли

Підготовче засідання довелося перенести, був відсутній один з захисників обвинуваченої

Сьогодні, 13 серпня, в Московському районному суді Харкова слухали справу харків'янки, яку підозрюють в організації замовного вбивства колишнього зятя, директора комунального підприємства "Горелектротранссервіс". Про це пише KHARKIV Today.

Відзначається, що підготовче засідання по справі перенесли, тому що був відсутній один з захисників обвинуваченої. У зв'язку зі звільненням судді Ірини Букрєєвої, яка очолювала суддівську колегію у цій справі, трійку суддів очолив Олександр Майстренко.

Як повідомив прес-секретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, суд задовольнив клопотання прокурора про продовження підозрюваній запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою на 2 місяці - до 11 жовтня 2020 року включно. Через неявку другого захисника обвинуваченої підготовче засідання перенесли на 14 вересня.

Йдеться про події січня 2018 року. Харків'янка за 10 тисяч доларів замовила вбивство свого колишнього зятя, Владислава Васенко, директора КП "Горелектротранссервіс". Таким чином вона вирішила поставити крапку в конфліктних відносинах своєї дочки і її колишнього чоловіка, які після розлучення не могли поділити майно і опіку над спільною дитиною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися