На Харківщині брати-злочинці вкрали гроші у пенсінера

Зловмисники забрали у 67-річного жителя Коломацької ОТГ усю пенсію

На Харківщині викрили зловмисників, які обдурили пенсіонера. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

За даними "главку", двоє братів підмінили пенсійну картку літнього чоловіка на непрацюючу і заволоділи всією його пенсією в сумі майже 1800 гривень.

Поліцейські встановили, що 13 серпня 67-річний житель Коломацької ОТГ отримав на картку пенсію. Про це випадково дізналися двоє хлопців, які в той день встановлювали обладнання для телевізора у нього в будинку. Один з правопорушників підмінив пенсійну картку чоловіка на заблоковану і запам'ятав код, який був прикріплений до карти.

Коли пенсіонер спробував зняти з картки гроші, то зрозумів, що його обдурили. За роздруківками з банку правоохоронці з'ясували, що 13 і 14 серпня з пенсійної картки знімалися гроші, а також був розрахунок в місцевому продуктовому магазині.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися 23-річний житель Валківського району та його 17-річний брат - місцевий житель. Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікації ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Читайте також: У Харкові судитимуть прокурора за хабар.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися