У Харкові заборонять рух транспорту в бік кордону

Білгородське шосе буде закрито на один день

У Харкові заборонять рух транспорту по Білгородському шосе на ділянці від вул. Академіка Курчатова до транспортної розв'язки Кільцевої дороги. Про це повідомляє Міська диспетчерська служба з посиланням на Департамент інфраструктури Харківської міськради.

У відомстві додають, що рух зупинять через ремонтних робіт. Також транспорт не їздитиме по дорозі М-20 "Харків-Щербаківка".

"Пропуск транспортних засобів буде організовано по вільній від виконання робіт смузі", - йдеться в повідомленні диспетчерської служби.

Об'їзд закритої ділянки буде відбуватися по прилеглих вулицях: Академіка Курчатова, Академічній, Академіка Волкова, Академіка Вальтера, Академіка Синельникова, Окружній дорозі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові рух на частині Комунального моста, де воно заборонене, відкриють. Друга, вже заасфальтована частина Комунального моста буде відкрита для руху транспорту о 17:00 сьогодні, 20 серпня. Так, до початку наступного тижня рух буде здійснюватися двома сторонами моста. Після цього ту частину дороги, де транспорт їздить зараз, тимчасово закриють, щоб покласти верхній шар асфальту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися