У Харківській області ХОДА забирає дев'ять гектарів землі під будинки відпочинку

Земельна ділянка має піддатися експертну грошову оцінку. Зараз вона належить приватним особам

У Харківській області на березі Печенізького водосховища ХОДА купить 9 гектарів землі під розміщення там будинків відпочинку. Про це йдеться на сайті державних закупівель "Прозорро", пише СтройОбзор

Харківська ОДА вже підписала договір на експертну оцінку земельної ділянки площею 8,8 га, який знаходиться за межами населених пунктів на території Березневого сільської ради.

Там буде проведена передпродажна оцінка земельної ділянки (кадастровий номер - 6324683500: 03: 008: 0005) для розміщення будинків відпочинку і створення зони відпочинку. Ця земля розташована на території лісу поруч із Печенізьким водосховищем. Ця земельна ділянка знаходиться в оренді у ТОВ "Мисливець".

При цьому переможець торгів в 10 разів опустив початкову ціну для проведення грошової оцінки - з 141,27 тис. Грн. до 14,5 млн грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, НАБУ на хабарі затримало директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Андрія Винниченка. Губернатор Харківської області Олексій Кучер призначив Винниченко на посаду ще 10 днів тому. У ХОДА цю інформацію ретельно приховували. До роботи в обладміністрації Винниченко працював в Харківобленерго, де під час затримання так само як і в ХОДА пройшли обшуки.

Слідчі НАБУ почали слідчі дії за фактом корупційного злочину з боку чиновника Харківської облдержадміністрації. Інформацію про затримання нового начальника Департаменту капітального будівництва Андрія Винниченкf підтвердили в пресслужбі ХОДА.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися