Під Харковом на шляху до Києва на трасі загорілася машина (фото)

У Харківській області на ходу загорівся автомобіль, але рятувальники встигли вчасно його загасити

У Харківській області біля міста Валки загорівся автомобіль марки "ВАЗ 21032". Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників загорівся моторний відсік машини. Інцидент стався сьогодні вранці, 28 серпня, о 7:59 на 418-му кілометрі автодороги Харків-Київ-Довжанський. Пожежа почалася під час руху машини.

На місце події відразу приїхало черговий підрозділ 59-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС. На момент прибуття рятувальників вогонь встиг охопити площу близько 3 кв.м.

Бійці ДСНС локалізували вогонь о 08:19 та ліквідували його о 08:44. Жертв немає.

У ліквідації пожежі брали участь 5 осіб особового складу ДСНС і один спецавтомобіль.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові на території гаражного кооперативу сталася пожежа. За даними рятувальників, інцидент стався в Індустріальному районі на вул. Северина Потоцького, 45. В результаті пожежі згорів ВАЗ 2111 і гараж, біля якого стояв автомобіль. Загальна площа пожежі склала близько 30 кв.м. На ліквідацію загоряння у вогнеборців пішло менш як дві години. В результаті пожежі отримав опіки верхніх кінцівок чоловік, 1955 року народження. Причина виникнення пожежі з'ясовується.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися