У військовій частині Харківської області служив колишній бойовик "ДНР" (відео)

СБУ заарештувала пособника терористичної організації

У Харківській області контррозвідники Служби безпеки України викрили колишнього бойовика терористичної організації "ДНР", який зараз служить в Збройних силах України. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Слідство встановило, що житель Харківської області в липні 2014 року стало на бік незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР". На посаді стрільця в складі так званих "Спецназ ДНР" і "Батальйон "Оплот" він був патрульним, охороняв підконтрольні бойовикам об'єкти та місцевість. За це харків'янину платили зарплату 5 тисяч гривень.

У жовтні 2014 року бойовик з власної ініціативи перестав працювати з терористами і повернувся в Харківську область. Пізніше його прийняли в Збройні Сили України.

Зараз слідчі Управління СБУ в Харківській області повідомили колишньому бойовику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 258-3 (участь в діяльності терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові СБУ викрила злочинне угруповання, яка тероризувала приватних підприємців під виглядом співробітників Служби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися