Харківські трамваї та тролейбуси не ходитимуть до кінця року

Обмеження пов'язані з реконструкцією Московського проспекту

У Харкові по пр. Московському, пл. Конституції, пл. Павлівській, на ділянці від пл. Захисників України до вул. Університетської, буде заборонено рух трамваїв. Обмеження набудуть чинності з 1 вересня до 31 грудня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з реконструкцією пр. Московського. Відзначається, що трамваї №5 та 6 не ходитимуть, а тролейбус №2 змінить маршрут. На цей період рух громадського транспорту здійснюватиметься так:

- трамваї № 5, 6: не ходять;

- трамвай №8: за своїм маршрутом, з розширенням режиму роботи (з 5:30 до 22:00) і скороченням інтервалів руху.

Також з 1 вересня до 31 грудня буде заборонено рух тролейбусів по вул. Броненосця "Потьомкін", вул. Богдана Хмельницького, пр. Московському, вул. Кооперативній, на ділянці від розворотного кола "ст. м. "Захисників України" до пров. Короленка. У зв'язку з цим тролейбус №2 курсуватиме так:

- частина маршруту №2: пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури - Білгородське шосе - вул. Сумська - пр. Незалежності - пр. Науки - ст. м. "Наукова";

- частина маршруту №2: пр. Перемоги - вул. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - пл. Свободи.

Читайте також: Авіарейси з Харкова до Будапешту будуть тимчасово скасовані.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися