У Харкові працівник колонії отримає термін за продаж наркотиків ув'язненим

Співробітникові виправній колонії загрожує тюремний термін за продаж трави

Їх прокуратури Харківської області слідчі направили до суду обвинувальний висновок у відношенні працівника Диканівської колонії. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Чоловік звинувачується в незаконному виготовленні, зберіганні, перевезенні та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу в місцях позбавлення волі (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

Під час досудового розслідування встановили, що один з командирів відділення ГУ "Диканівська виправна колонія №12" налагодив схему незаконного виготовлення та збуту марихуани, яку продавали засудженим на території установи.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 27 червня, в Харкові на вулиці Сумській пройшла акція за легалізацію канабіса.
Відзначається, що кілька десятків людей взяли участь в акції, яка пройшла в центрі міста біля входу в Харківську облдержадміністрацію. У повідомленні говориться, що люди закликали легалізувати канабіс. Мітингувальники вимагають дозволити використовувати канабіс в медичних і дослідницьких цілях, передає медіагрупа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися