У Харківській області місцеві напали на енергетика

У Куп'янському відділі поліції почали кримінальне провадження

У Куп'янську Харківської області під час відключення електрики за борги одного приватного будинку його власник напав на працівника "Харківобленерго". Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ НП в Харківській області.

Поліцаї розповіли, що про інцидент їм 7 вересня о 15:15 у відділ повідомили зі швидкої допомоги. Там відзначили, що до них із забоєм шиї звертався 60-річний співробітник енергетичного підприємства.

Правоохоронці встановили обставини інциденту. Так, потерпілий - співробітник АТ "Харківобленерго" відключав від електромережі разом з колегами будинок 46-річного громадянина. Чоловік знімав відключення на відео. Під час цих дій до нього підійшли двоє - господар будинку і його знайомий.

Чоловіки проявляли агресію в сторони 60-річного енергетика, нецензурно висловлювалися. В результаті знайомий господаря смикнув чоловіка за ремінь для камери. В результаті працівники обленерго викликали на місце пригоди швидку.

"За фактом події сектором дізнання Куп'янського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 1 року виправних робіт ", - повідомили в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області чоловік намагався незаконно вкрасти електрику, але загинув через необережність. Відзначається, що інцидент стався в селі Гур'єв Козачок Золочівського району. 33-річний місцевий житель намагався накинути дроти на повітряну лінію електропередачі. При цьому чоловік доторкнувся до фазного проводу та отримав смертельний удар.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися