Харків витратить ще 19 мільйонів на парковку в саду Шевченка

В архітектурно-планувальних і конструкційних рішеннях відбулися зміни

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради витратить ще 19 мільйонів гривень на будівництво багаторівневого паркінгу в саду Шевченка. Про це передає Kharkiv Today, посилаючись на систему державних закупівель Prozorro.

Відзначається, що за ці гроші проведуть будівельні роботи, викликані змінами архітектурно-планувальних і конструкційних рішень. На території облаштують додаткові приміщення. Також заплановані роботи з коригування вузлів і технологічних елементів внутрішніх систем будівлі (зливової і побутової каналізації, водопостачання, електропостачання, зв'язку, опалення, відеоспостереження, захисту від блискавок, контролю концентрації газу, автоматизації протидимного захисту та внутрішнього протипожежного водопроводу). Крім того на об'єкті хочуть встановити ліфт.

Раніше повідомлялося, що харківська мерія витратить майже 2,5 мільйони гривень на придбання декоративних будівельних елементів для різних потреб муніципалітету.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися