Під Харковом автомобіліст ледь не помер у власному гаражі

Під Харковом сусіди врятували чоловіка, який ледь не задихнувся у власному автомобілі

У четвер, 13 лютого, під Харковом врятували автомобіліста, який ледь не задихнувся відпрацьованими автомобільними газами. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Надзвичайна подія сталася в Пісочині Харківського району. Виклик до рятувальників надійшов о 19:54. У ДСНС зателефонували сусіди автомобіліста. Вони повідомили, що з-під дверей сусідського гаражу, який розташований у приватному домоволодінні, виходить дим вихлопних газів. Вони покликали сусіда, та ніхто не відповів. Коли зайшли до гаражу, побачили непритомного чоловіка. Він сидів на передньому сидінні своєї машини ВАЗ 2106.

Чоловіка винесли на свіже повітря. Швидка його госпіталізувала до лікарні.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові в палаючій покинутій будівлі в Харкові загинув безхатько. Його товариша з опіками кінцівок швидка госпіталізувала до лікарні.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що через пожежу у центрі Харкова постраждала вагітна жінка. Вона надихалася димом та погано себе почувала. Її негайно відвезли до лікарні для проведення обстеження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися