Харківський зоопарк побудує океанаріум за півмільярда гривень

Пропускна здатність океанаріуму складе 278 осіб

"Харківський зоологічний парк" планує витратити близько 488 млн грн. на будівництво океанаріуму. Про це повідомили в "Харківському антикорупційному центрі".

Відзначається, що оголошення про замовлення будівництва океанаріуму в зоні "Водний світ" в зоопарку оголосили 16 вересня. Аукціон має відбутися 23 листопада.

Передбачається, що старий будинок акваріуму - знесуть, а на його місці побудують нову будівлю океанаріуму з прибудованим до нього будівлею інженерного забезпечення. У будівлі передбачені системи господарського та питного водопроводу холодної і гарячої води, пожежного водопроводу, каналізації, теплопостачання, електропостачання, холодопостачання, кондиціонування, телефонізації, відеоспостереження, охоронної сигналізації. Крім того, проектом передбачені озеленення і благоустрій території.

Площа ділянки океанаріуму - 0,578 га. Загальна площа самого будинку - 5483 кв. м, в тому числі 424 кв. м. - це акваріуми і басейни. Планується, що пропускна здатність океанаріуму складе 278 чоловік. Тривалість будівництва складе приблизно 17 місяців.

Раніше повідомлялося, що комунальна організація "Харківський зоологічний парк" збирається витратити 2 113 907 гривень на м'ясо для корму тварин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися