Під Харковом вогонь знищив чотири автомобілі і мотоцикл

Загальна площа пожежі становила 100 кв.м.

У Харківській області в результаті пожежі згоріло чотири автомобілі і мотоцикл. Про це повідомили в прес-службі ГУ ГСЧС в області.

За даними рятувальників, 22 вересня на номер "101" надійшла інформація про пожежу в місті Ізюм. За словами заявника під час зварювальних робіт на легковому автомобілі "Opel Kadet" сталося загоряння автомобіля і пожежа набула подальшого розповсюдження на дерев'яні елементи гаражу і поруч розташовані автомобілі.

На місце виклику було направлено 2 відділення 28-ДПРЧ на автоцистернах. При прибутті до місця пожежі рятувальниками було встановлено, що в середині гаражу горить 4 легкових автомобіля і мотоцикл, а також пожежа набула подальшого розповсюдження на горючі елементи гаражу. Загальна площа пожежі становила 100 кв.м.

У результаті пожежі було знищено 4 автомобілі (Opel Kadet, ВАЗ-2106, ЗАЗ-Таврія, ЗАЗ-Славута) і мотоцикл "ІЖ-Юпітер - 5", дах гаража, зварювальний і слюсарний інструмент. Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт.

Читайте також: У Харківській області пожежники врятували швидку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися