У центрі Харкова на жінку напали, підстрелили і викрали машину: що відомо (відео)

Поліція оголосила спецоперацію "Сирена", викрадений автомобіль вже знайшли

У Харкові на проспекті Науки близько 13:00 невідомі напали на жінку, яка прямувала до своєї машини, вистрілили в неї та викрали автомобіль. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Також в поліції розповіли, що жінка перебуває в лікарні. У неї поранена рука.

На місце події терміново прибули керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, працівники оперативних підрозділів, пересувна криміналістична лабораторія.

Викрадений автомобіль вже знайшли на вулиці Мінська. Найімовірніше зловмисники пересіли на інший транспортний засіб. Поліція активно розшукує нападників.

"Інформацію зареєстровано в Єдиному обліку Шевченківського відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини злочину встановлюються ", - говориться в повідомленні поліції.

У мережі з'явилося відео нападу на жінку, яку можна подивитися тут.


Також на одному з Telegram-каналів показали саму поранену потерпілу.


З'явилися перші свідоцтва на камеру від людей, які знайшли потерпілу.


Також в Telegram-каналі розмістили перші кадри з місця події.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Немишлянському районі Харкова троє невідомих проникли в офіс на вулиці Високовольтної пізно ввечері, побили та зв'язали директора, погрожували предметом, схожим на пістолет. В результаті вкрали велику суму грошей в іноземній валюті. Поліційні додали, що з місця злочину зловмисники поїхали на "Volkswagen" синього кольору.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися