До Харківського університету повітряних сил України ім. Кожедуба люди несуть квіти (фото)

Під стінами вишу, де навчалися загиблі курсанти, небайдужі запалюють лампади й залишають плакати з пам'ятними написами

У Харкові небайдужі до краху АН-26 люди несуть квіти під Харківський університет повітряних сил України ім. Кожедуба. Таким чином люди висловлюють своє співчуття вчорашньої трагедії під Чугуєвом, в якій загинуло 26 з 27 осіб на борту, повідомляє Укрінформ.

З самого ранку харків'яни й гості міста покладають квіти, запалюють лампадки біля головного корпусу вишу, в центрі міста. Також разом з квітами та лампадками біля входу в навчальний заклад принесли плакати з написами "Нехай земля буде небом для них", "Пілоти не вмирають, вони йдуть в вічний політ і назавжди залишаються в небі".

"Люди чекають зустрічі з керівництвом вишу, щоб висловити співчуття. З рук в руки передають смартфони, де ресурсі одного з телеканалів розміщені фото загиблих", - пише кореспондент Укрінформу.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва розбився військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася у 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Уже знайдено тіла 22 загиблих, ще 2 людини постраждали, пошуки 3 людей тривають.

Крім того, Служба автодоріг в Харківській області повідомляє, що через катастрофу військового літака на трасі Київ-Харків-Довжанський (М-03) в суботу вранці виникли пробки. Повідомляється, що уламки літака розкидані по дорозі. Поки рух автомобілів організували по одній смузі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися