Катастрофа Ан-26: сім'ї загиблих курсантів прибули до Харкова

У катастрофу потрапили люди з 11 областей України

У Харківську область прибули 16 з 20 сімей загиблих курсантів. Про це повідомили в прес-службі ХОДА .

"На Харківщину продовжують прибувати родичі загиблих в авіакатастрофі Ан-26, з усіма ними налагоджений контакт. Відповідальність за розміщення, харчування, транспорт і супровід для всіх, а також медичну і психологічну допомогу на себе взяло керівництво вузу. В запропонованому готелі зупинилися тільки 6 сімей, інші розмістилися за свої гроші - хтось розмістився на квартирах, які знімали їх діти", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що в катастрофу потрапили люди з 11 областей: Харківська (12), Сумська (1) Львівська (2), Чернігівська (1), Хмельницька (1), Херсонська (1), Житомирська (2), Запорізька (2), Миколаївська (2), Полтавська (1), Вінницька область (2).

За інформацією ХОДА, з 16-ю сім'ями проведені зустрічі, ще з чотирма родинами підтримується телефонний зв'язок і сплановані зустрічі. Також на місці падіння літака під Харковом розгорнули пункт психологічного забезпечення, де з родичами загиблих працюють вісім співробітників лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва розбився військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася в 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Вижити вдалося одній людині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися