У Харкові та області сталося дві великих пожежі (відео)

Вогонь знищив майно деревообробного підприємства в Харкові та сільгосп техніку в області

У Харкові за ніч на 29 вересня і рано вранці горіли цех і агропідприємство. Про це повідомляє "УНН" і "Інтерфакс-Україна" з посиланнями на ДСНС і відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У ніч на 29 вересня в Харкові почалася пожежа на території деревообробного підприємства, в результаті чого вогонь знищив 1 тис. м² площі цеху.

"28 вересня о 23 год 03 хв. В Основ'янському районі. Харків на території деревообробного підприємства ТОВ "ХСП - 401" в будівлі деревообробного цеху виникла пожежа", - сказано в повідомленні ДСНС.

Рятувальники додали, що 29 вересня о 00 год. 20 хвилин. ні локалізували пожежу.

"Жертв і постраждалих немає", - пишуть в ДСНС.

Користувачі соцмереж опублікували відео, зняте неподалік від місця події.


Пожежа знищила не лише будівля цеху площею 1 тис. м², а й вантажний автомобіль "Камаз". При цьому три господарські будівлі на площі 800 м² та пиломатеріали на відкритій території на площі 300 м² вийшло врятувати.

До гасіння залучалися 70 осіб особового складу та 13 одиниць техніки ДСНС.

Також повідомляється, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі, в результаті якого в с. Бударки Харківської області була пошкоджена техніка сільгосппідприємства.

"В результаті події повністю згорів трактор Т-170, ще 2 трактори та 2 сівалки частково пошкоджені вогнем ... Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України ", - йдеться в повідомленні відділу комунікацій ГУ НП в Харківській області.

Пожежа почалася в понеділок вранці. Про займання о 5 ранку повідомив рятувальникам директор сільгосппідприємства.

На місці події вже були співробітники районної поліції і Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Поліційні оглянули місце події та вилучили речові докази.

Користувачі соцмереж опублікували відео, зняте з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, нещодавно рятувальники загасили 65 загорянь сухостою. Загальна площа цих пожеж становить понад 86 га.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися