Збив жінку і сховав тіло: на Харківщині судитимуть горе-водія

Дорожньо-транспортна пригода сталася в квітні цього року

На Харківщині судитимуть чоловіка, який в Лозовій на смерть збив перехожу, вивіз її тіло в Донецьку область, спалив і закопав. Про це повідомили в прес-службі обласного " главку ".

За даними поліцейських, зараз винуватець аварії знаходиться в слідчому ізоляторі. Його судитимуть за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху водієм) і ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Горе-водію загрожує до 8 років у в'язниці з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 12 квітня в Лозовій зникла жінка. На наступний день слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для ДТП. В той же день в поліцію з'явився з повинною 31-річний житель села Катеринівка. Він розповів, що їхав на "ВАЗ Калина" і збив пішохода. Жінка йшла по узбіччю в попутному напрямку. Від отриманих травм вона померла на місці. Щоб приховати аварію, водій завантажив тіло жінки в автомобіль і вивіз на територію Донецької області, де підпалив і закопав. Там він залишив і свій автомобіль, а сам повернувся додому.

Читайте також: У Харкові посеред дороги спалахнув "легковик".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися