У Харкові на території одного з університетів на дівчину впала гілка дерева

Постраждали дві студентки, обох відвезли в лікарню

У Харкові на території Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" на двох дівчат студенток впала велика гілка дерева. Про це розповіли в Telegram-каналах, присвячених Харкову.

Одна з постраждалих втратила свідомість і її приводили до тями шляхом непрямого масажу серця поки їхала швидка.

Інформацію про подію підтвердила керівник пресслужби НТУ "Харківський політехнічний інститут" Олена Розова, пише Newsroom.

Вона зазначила, що інцидент стався через сильний вітер біля корпусу У1. Гілка впала на двох студенток, які в цей час йшли через дорогу між двома корпусами.

"Постраждала першокурсниця Навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії НТУ "ХПІ" Катерина Пан. Після падіння гілки, вона втратила свідомість. У другій студентки - гематома. На місце викликали бригаду швидкої допомоги, медики відвезли обох дівчат до лікарні. Місце НП огородили", - зазначила Олена Розова.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в селі Коротич, на вулиці Пушкіна чоловік впав у колодязь глибиною 18 метрів. На допомогу направили відділення рятувальників 48-ї пожежно-рятувальної частини з Люботина.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися