У Харкові поліція затримала під'їзного грабіжника (фото)

Зловмисник погрожував своїм жертвам предметом, схожим на ніж

У Харкові поліція затримала зловмисника, який нападав на людей в під'їздах і грабував їх. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Поліційні розповіли, що 28 вересня о 15:06 в Холодногірський відділ поліції звернулася 29-річна жінка. Потерпіла повідомила, що на першому поверсі, коли вона виходила з ліфта, до неї підійшов невідомий чоловік. Він погрожував предметом, схожим на ножі, відняв у жінки гроші в сумі 500 гривень та зник у невідомому напрямку.

За даним фактом слідчий почав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

На наступний день о 14:09 в поліцію звернулася 19-річна жінка. Вона розповіла, що в під'їзді багатоповерхівки по вулиці Полтавський Шлях невідомий чоловік, погрожуючи ножем, відібрав у неї мобільний телефон і втік.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліціянти Холодногірського відділу встановили особу зловмисника і затримали його. Ним виявився 35-річний раніше не судимий безробітний громадянин. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1, 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - розповіли в поліції.

Зараз вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, У Харкові 25 вересня на проспекті Науки близько 13:00 невідомі напали на жінку, яка прямувала до своєї машини, вистрілили в неї та викрали автомобіль. У неї поранена рука.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися