Прощання із загиблими в авіакатастрофі Ан-26: президент приїде до Харкова

Прощальна церемонія відбудеться на площі Свободи

Завтра, 6 жовтня, в Харкові пройде прощання з екіпажем і курсантами, що розбився Ан-26. Про це передає "Суспільне", посилаючись на власне джерело в правоохоронних органах.

Відзначається, що на церемонію прилетить президент Володимир Зеленський. Сьогодні на площі з ранку проходить генеральна репетиція. Так, на площі Свободи - кілька сотень курсантів Харківського національного університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба, військовий оркестр.

За даними "Суспільного", в вузі церемонія розпочнеться 6 жовтня в 10:00, планується участь декількох тисяч військовослужбовців, залучення авіації. Ховати членів екіпажу і курсантів будуть в різних місцях - там, де вирішили їх рідні. За попередньою інформацією, тіла родичам доставлять додому літаками.

Раніше повідомлялося, що 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва розбився військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася в 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Вижити вдалося одній людині.

Фото: Суспільне




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися