У Харкові попрощалися з курсантами та екіпажем АН-26 (фото)

На церемонії прощання із загиблими в авіакатастрофі були присутні Володимир Зеленський і його дружина

У Харкові на площі Свободи в центрі міста пройшла церемонія прощання із загиблими під час аварії АН-26 під Чугуєвом курсантами та екіпажем літака. Про це пишуть ЗМІ.

Початок церемонії було призначено на 10:00 ранку.

На площу приїхали автобуси з тілами загиблих. Закриті труни почали виносити та ставити на підставки, одночасно з цим ведучий зачитував імена, дати життя і звання жертв катастрофи.

Оркестр грав гімн України, і над площею Свободи пролетіли три літаки. Після оголосили хвилину мовчання. На встановлених екранах показали фотографії загиблих поза службою.

Труни накрили прапорами України й під траурну музику понесли назад в автобуси. Коли вони покинули площу Свободи, за огороджений периметр пустили всіх охочих віддати шану загиблим.

Пам'ять загиблих курсантів і екіпажу вшанували та в інших вишах і містах, звідки родом курсанти та військові. На місце прощання, до фотографій загиблих харків'яни принесли квіти.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва   розбився   військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася у 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Вижити вдалося одній людині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися