Харківські трамваї змінили маршрут руху

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом проїжджої частини

Сьогодні, 6 жовтня, харківські трамваї №12 і 20 тимчасово змінили маршрут руху. Про це повідомили в прес-службі мерії, посилаючись на Департамент інфраструктури.

За інформацією відомства з 9:00 до 18:00 буде заборонено рух трамваїв по вул. Великій Панасівській, від вул. Євгенія Котляра до пров. Лосівського, пров. Лосівський, пров. Піскунівський, проїзд Рогатинський та вул. Клочківська, від Новоіванівського мосту до Рогатинського проїзду під час руху в бік Південного вокзалу. Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом проїжджої частини.

На час робіт при русі в сторону розворотного кола "Південний вокзал" трамваї курсуватимуть так:

№12: розворотне коло "Лісопарк" - Білгородське шосе - вул. Сумська - пл. Першого Травня - вул. Мироносицька - вул. Маяковського - вул. Трінклера - пр. Незалежності - Клочківській спуск - Новоіванівський міст - вул. Велика Панасівська - вул. Євгенія Котляра - розворотне коло "Південний вокзал";

№20: розворотне коло "пр. Перемоги "- пр. Перемоги - вул. Клочківська - Новоіванівський міст - вул. Велика Панасівська - вул. Євгенія Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".

При русі від розворотного кола "Південний вокзал" трамваї №12, 20 курсуватимуть за своїми маршрутами.

Читайте також: У Харкові жителі шести районів залишилися без води.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися