Поліційні Харківщини розшукують молоду матір, яка кинула свого 5-місячного сина (фото)

Дівчина пішла з дому в Вовчанську ще в липні

Поліціянти Вовчанського відділу Харківської області шукають Олену Забазнову 2002 року народження, яка пішла з дому ще 11 липня і досі не повернулася. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Прикмети: на вигляд 15-20 років, зріст 165-175 см, середньої статури, руде довге волосся, очі карі.

"Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваної, просимо повідомити до Вовчанського відділ поліції за телефонами: 057-41-4-26-66, 093-307-15-87, 102 або іншим зручним для вас способом", - звертається поліція до громадян.

Видання NewsRoom з посиланням на ювенальну превенцію повідомляє, що мешканка села Шестерівка Вовчанського району пішла з дому ще 11 липня. При собі у неї був чорний рюкзак невеликого розміру та 1 тис. Грн. Дівчина залишила вдома п'ятимісячного сина і нічого не повідомила своїм батькам.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у Боровій Харківської області поліціянти менш ніж за день розшукали зниклу вчора ввечері Аллу Тимофеєву. Поліцаї розповіли, що 14-річна дівчина просто пішла додому. Правоохоронці встановили цей факт під час розшукових заходів. На її пошуки орієнтували особовий склад Боровського відділення поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися