Харківський аеропорт повернув більше половини пасажиропотоку

Кількість внутрішніх вильотів з Харкова зросла на 15%

Пасажиропотік в аеропорту "Харків" у вересні 2020 року склав 90 тисяч осіб, що становить 61% від показника вересня минулого року (147,8 тисячі осіб). Про це повідомили в прес-службі аеропорту.

За даними відомства, найчастіше пасажири літали в Анталію, Стамбул, Шарм-ель-Шейх, Київ і Даламан. Усього у вересні вироблено 465 вильотів, або 80% від минулорічного показника. Кількість внутрішніх вильотів з Харкова зросла на 15%, кількість міжнародних скоротилося на 35%.

"Більш повільне відновлення міжнародного трафіку пов'язано з тим, що ряд країн закрили кордони для подорожей з туристичною метою", - відзначили в прес-службі.

За дев'ять місяців 2020 року послугами аеропорту скористалися 514,1 тисячі пасажирів, що становить 53% від обсягу аналогічного періоду минулого року. За три квартали відбулося 2590 вильотів з аеропорту, тобто 63% від минулорічного обсягу, в тому числі 1616 міжнародних і 974 внутрішніх.

Раніше "Коментарі" писали, що 28 вересня знята заборона на в'їзд іноземних громадян в Україну. Аеропорт "Харків" знову зустрічає гостей з усього світу. За інформацією співробітників аеропорту, правила в'їзду в Україну залишаються такими ж, як і до закриття кордонів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися