Пожежа біля Харківського вокзалу: рятувальники повідомляють про жертви

На цю мить вогонь локалізували, але ще не ліквідували

У Холодногірському районі Харкова рятувальники продовжують гасити пожежу в старому 4-х поверховому будинку. В ГУ ДСНС в Харківській області підтверджують інформацію про подію, пише NewsRoom.

Зараз відомо, що до моменту прибуття рятувальників вогонь охопив площу в 500 квадратних метрів. Пожежники знайшли тіло загиблого чоловіка і врятували жінку. Постраждала госпіталізована з отруєнням чадним газом. О 16:33 загоряння локалізували, зараз вогонь знаходиться на стадії ліквідації.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області сталася пожежа в приватному будинку, який служив складом для сільськогосподарської продукції. Рятувальники розповіли, що про пожежу їм повідомили 8 жовтня о 2:45 ночі. Горіло приватне домоволодіння за адресою Харківська область, Валківський район, село Шлях, вул. Шкільна, 26.
На місце події прибув підрозділ ДСНС і побачило, що на території приватного домоволодіння вогонь охопив господарську споруду. В імпровізованому складі зберігалося 4 тонни насіння соняшнику. Площа пожежі склала 30 кв.м. Щоб не допустити поширення вогню на два житлових будинки та інші господарські споруди, рятувальники відразу почали гасити пожежу з одного пожежного ствола.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися