У Харкові шукають господаря алабая, який розірвав французького бульдога (фото)

Вівчарка вихопила поводок з бульдогом у жінки і втекла

У Харкові шукають господаря собаки, який розтерзав французького бульдога. Про це повідомили в КП "Центр поводження з тваринами".

Відзначається, що 9 жовтня вранці в Центр поводження з тваринами надійшла заявка від жінки про те, що її французького бульдога вбив алабай, який бігав по вулиці без господаря.

У КП розповіли, що жінка гуляла з французьким бульдогом, він був на повідку (рулетка). Алабай схопив собаку, вирвав у господині з рук разом з рулеткою і поволік в невідомому напрямку. Алабая незабаром виявили на перехресті проспекту Героїв Сталінграду та вулиці Морозова. Поруч багато житлових будинків, дитячі майданчики і дитяча міська лікарня №1. Щоб посадити алабая в спецавтомобіль, знадобилося більше десяти хвилин і спеціальне обладнання, відзначили в КП. Пес пручався і виявляв агресію, його морда була в крові.

У Центрі поводження з тваринами вважають, що алабай - не бездомний: він добре виглядає і нагодований. Тому зараз розшукують його господаря. Власникові загрожує адмінпротокол і судовий розгляд про конфіскацію собаки.

Читайте також: У Харкові судитимуть фермерів, які насильно примушували людей до праці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися