У Харкові біля Південної залізниці зупинять рух

Транспорт тимчасово не їздитиме в неділю

У Харкові 18 жовтня з 14:00 до 15:00 заборонять рух транспорту по вул. Євгенія Котляра на ділянці від вул. Шевських до вул. Великий Панасовської. Про це повідомляє міська диспетчерська служба.

Об'їзд перекритої ділянки буде проходити по вул. Євгена Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська.

Крім того, транспорту можна буде в'їжджати з вул. Шевських на вул. Євгена Котляра при русі в сторону до вул. Полтавський Шлях.

Рух автобусів за маршрутами №№238, 250, 254, 277, 278, 282, 302 і 303Е пройде так: вул. Євгена Котляра - вул. Чоботарська - вул. Велика Панасівська і далі по маршруту.

Рух трамваїв маршрутів №№ 1, 12, 20 організовують наступним чином:

Трамвайний маршрут № 1 буде їздити так само; Трамвайний маршрут № 12: ЖК "Іванівка" - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Клочківській узвіз - пр. Незалежності - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - площа Першого Травня - вул. Сумська - Білгородське шосе - РК "Лісопарк";

Трамвайний маршрут № 20: ЖК "Іванівка" - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - вул. Перемоги - ЖК "пр. Перемоги".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, після рішення Кабміну про посилення карантинних заходів для шкіл і вишів в Харківській міськраді переглянуть графік руху транспорту. Про це повідомив віцемер з питань інфраструктури Євген Водовозов.
"Поки не прийнято рішення, ми не розуміємо, які потрібні обмеження - збільшувати інтервал між поїздами... Буде відомо - все повідомимо. Пасажиропотік, якщо я правильно розумію, зменшиться. Якщо виші підуть на дистанційне навчання, пасажиропотік значно впаде. Будемо вирішувати. немає пасажира - немає грошей. А зарплати нікуди не діваються. Ми та зараз не повернулися до колишнього пасажиропотоком. у нас мінус 200 тисяч осіб в день", - сказав Водовозов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися