У Харківській області чоловік пішов на вбивство заради виховання дитини (фото)

У Балаклійському районі сталася сімейна трагедія

У Балаклійський відділ поліції звернулася 26 річна дівчина з повідомленням про те, що 13 жовтня її 37-річна подруга пішла на зустріч зі свекром і 14 жовтня досі не повернулася. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Поліційні оголосили жінку в розшук і обстежили прилеглу територію в пошуках речових доказів, опитали можливих свідків і очевидців, залучили оперативні можливості.

В результаті 16 жовтня працівники Управління карного розшуку обласного главку спільно з колегами поліції Балаклійського району та слідчими слідчого управління ГУНП в Харківській області викрили в причетності до зникнення жінки 58-річного жителя смт Андріївка.

Під час допиту слідчі встановили, що той вбив жінку 13 жовтня через годину після її зникнення. Зловмисник обманом заманив колишню родичку у свою машину і вдарив її викруткою кілька разів. Від поранень жінка померла на місці. Тіло той закопав у кар'єрі неподалік.

"Свої дії затриманий пояснив ненавистю до жінки. Раніше він умовляв її відмовитися від виховання 8-річного сина, оскільки дуже любив онука. Чоловік хотів забрати його і виховувати самостійно", - уточнили в поліції.

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Слідчі направили до суду клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Згідно з санкцією статті йому загрожує від 7 до 15 років в'язниці.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 23 вересня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків села Стара Покровка знайшли тіло 37-річної жінки. На тілі загиблої експерти виявили численні травми. Також з'ясувалося, що вона перебувала на сьомому місяці вагітності.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися