На Харківщині працівника Південної залізниці підозрюють в крадіжці палива

Зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі

Поліція Харкова проводить розслідування за фактом розкрадання палива, вчиненого в підрозділі регіонального філіалу АТ "Укрзалізниця". Про це повідомили прес-службі обласного "главку".

Слідство встановило, що в зазначеному підрозділі з 1 листопада 2019 по 31 березня 2020 було присвоєно понад 13 тис. л бензину А-95 і А-92 і понад 10 тис. Ллзрідженого вуглеводневого газу на загальну суму понад 411 тис. грн. Повідомляється, що в злочинній схемі брали участь посадові особи підрозділу. Вони становили недостовірні офіційні документи, що дозволило привласнити паливо, отримане підрозділом для заправки легкових авто.

16 жовтня 56-річному старшому електромеханіку повідомили про підозру за ч. 4 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Санкція статті передбачає покарання до восьми років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: У Харкові жінка безкоштовно виносила з супермаркетів продукти додому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися