У Харкові припинила працювати Міграційна служба

Районний підрозділ ГУДМС України видаватиме на руки тільки готові документи та тільки при наявності засобів індивідуального захисту

У Слобідському районі Харкова тимчасово припинив роботу Міграційний центр. Про це повідомляє Міграційна служба Харківської області на своїй сторінці в Facebook.

Сервіс, який знаходиться на вулиці Ковтуна, 36, зараз працює тільки на видачу вже готових документів. Зупинено приймання документів на оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон. Документи видають на руки тільки з обов'язковим використанням засобів захисту - маски та обробки рук за допомогою антисептиків.

"Запис громадян до системи "Електронної черги" задля оформлення паспортів для виїзду за кордон у вказаному підрозділі також тимчасово зупинено. Тому просимо громадян звертатись до інших підрозділів ГУДМС України в Харківській області, адреси яких Ви зможете знайти за посиланням: https://dmsu.gov.ua/kharkiv/pidrozdily.html Щодо повноцінного відновлення роботи  відділу буде поінформовано додатково. Телефони "гарячих ліній": (057) 705-52-80 та (093) 123-87-23", - йдеться в повідомленні Міграційної служби Харківської області.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Міжнародний аеропорт "Харків" з 29 липня почав приймання електронних документів з "Дії".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися