Жорстоко вбили листоношу і одружилися в СІЗО: у Харкові засудили коханців

Зловмисники розробили план нападу на листоношу в день видачі пенсій та інших виплат

У Харкові суд виніс вирок коханцям, які вбили і пограбували листоношу. Про це передає Depo.Харків, посилаючись на вирок Фрунзенського районного суду Харкова.

Слідством встановлено, що в березні 2012 року обвинувачені чоловік і жінка познайомилися і почали проживати разом. У липні 2013 року жінка, яка раніше працювала листоношею у відділенні "Борова", розповіла співмешканцю, що службовий автомобіль періодично привозить у відділення гроші, які передають працівникам, а ті в свою чергу без охорони розносять їх громадянам. Зловмисники розробили план нападу на листоношу в день видачі пенсій та інших виплат.

16 липня злочинці взяли ніж, рукавички та змінний одяг і пішли в умовлене місце, де сховалися в заростях. Побачивши листоноші, яка їхала на велосипеді, чоловік вистрибнув з укриття, вдарив ногою по велосипеду, побив потерпілу і затягнув в кущі. Там він почав душити жертву, поки вона не втратила свідомість. Коли ж жінка знову прийшла в себе, чоловік двічі вдарив її ножем у шию, в результаті чого вона померла.

Зловмисники привласнили сережки, велосипед і мобільний телефон потерпілої, а також вкрали 39 тис. грн, які повинні були піти на виплату пенсій, солодощі, миючі засоби тощо.

На суді чоловік вину визнав. Жінка розповіла, що викрадені гроші вже в Харкові вони обміняли на долари і євро, там же викинули одяг, в якій були в момент злочину. Зловмисники прямували в Запоріжжя, де їх і заарештували.

Під час судового засідання було встановлено, що на момент злочину жінка була вагітною від спільника, дитину народила, перебуваючи під вартою. Крім того, під вартою чоловік і жінка одружилися, але потім розлучилися.

Суд визнав жінку винною і призначив їй покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Чоловік також визнаний винним, його засудили до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: У Харківській області розшукують злочинця зі шрамом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися