Харківська поліція вилучила у дилерів наркотиків на 5 млн грн

Правоохоронці припинили незаконну діяльність організованої злочинної групи

У Харківській області поліція протягом двох днів провела 85 обшуків у наркодилерів і вилучили незаконного обігу наркотичних речовин на понад 5 млн грн. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

Правоохоронці також припинили незаконну діяльність організованої злочинної групи, яка збувала метадон в Харкові. Три жінки робили закладки, а організатором угруповання виявилася 22-річна харків'янка. До складу групи входили ще дві жінки 42 і 44 роки. Під час обшуків в фігуранток вилучили "чеки" з метадоном, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, банківські картки та гроші. Дилерам оголосили про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, правоохоронці викрили діяльність трьох жителів Харкова, які за допомогою інтернету і месенджерів поширювали наркотики і психотропи шляхом закладок. Під час обшуків за місцем проживання наркодилерів вилучили марихуану, мефедрон, PVP, марки LSD, галюциногени гриби, метамфетамін, канабіс, а також зіп-пакети для фасування товару.

Читайте також: У Харкові в бісквітах знайшли наркотики.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися