Крах АН-26 під Харковом: ректора університету Повітряних сил, курсанти якого розбилися, відсторонили від посади

На роботу Олександр Туринський зможе повернутися тільки після закінчення розслідування

Ректора Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба генерал-майора Олександра Туринського тимчасово відсторонили від займаної посади. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

"До остаточного офіційного встановлення всіх обставин і причин катастрофи літака АН-26Ш генерал-майора Олександра Туринського наказом Міністерства оборони України відсторонили від виконання службових обов'язків начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба", - йдеться на сайті Міноборони.

Робота комісії Міністерства оборони України з технічного розслідування катастрофи літака АН-26Ш в Харківській області та урядової комісії на чолі з віцепрем'єром, міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олегом Уруським іде повним ходом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва   розбився   військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася у 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Вижити вдалося одній людині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися