У центрі Харкова відключили опалення та гарячу воду

Для усунення дефекту виведений в ремонт ділянка тепломагістралі

У Основ'янському районі Харкова в зв'язку з проведенням ремонтних робіт деякі об'єкти більше доби будуть відключені від опалення та гарячого водопостачання. Про це повідомили в прес-службі "Харківських теплових мереж".

"Для усунення дефекту по вулиці Кооперативній, 2, в Основ'янському районі Харкова з 8:00 27 жовтня по 17:00 28 жовтня виведений в ремонт ділянка тепломагістралі", - зазначили у відомстві.

Так, гаряче водопостачання і опалення будуть відключені в 38 житлових будинках, двох школах, одному лікувальному закладі на ділянці району, обмеженої вулицею Кооперативною, провулком Лопатинським, площею Павлівською та вулицею Ковальською.

Крім того, в Шевченківському районі з 9:00 27 жовтня до 21:00 28 жовтня виведений в ремонт ділянка тепломагістралі і припинено подачу опалення на 31 житловий будинок, одну школу, два дитячих установи, один лікувальний заклад. Гарячого водопостачання немає в трьох житлових будинках, в одній дитячій установі. Зазначені відключення - на території району, обмеженої вулицями Сумською, Римарською і Гурченко.

Читайте також: У районному центрі Харківської області відключать газ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися