Під Харковом зловили дачного злодія

Рецидивіст викрав з дачних ділянок майна на 11 тисяч гривень

У Харківській області поліцейські викрили раніше судимого чоловіка в ряді крадіжок з дачних будинків. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

У вересні в Харківський відділ поліції почали надходити заяви від потерпілих про те, що з їх дачних домоволодінь невідомі викрадають господарські інструменти, одяг, електроінструменти та побутову техніку. Рецидивіст викрав з дачних ділянок майна на 11 тис. грн. 

Зловмисником виявився раніше судимий 39-річний житель селища Безлюдівка. Свій вчинок чоловік пояснив скрутним матеріальним становищем і визнав провину. Поліцейські встановили причетність зловмисника до чотирьох крадіжок.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. 26 жовтня чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочинів.

Читайте також: У Харківській області в пункті пропуску "Гоптівка" на українсько-російському кордоні зупинили вантажний автомобіль, в якому опинилися наркотики.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися