Вибух під Харковом: стало відомо, коли відновлять газопостачання в населених пунктах

Без газу залишаються десять населених пунктів

На Харківщині газопостачання в селах Дворічний Кут, Григорівка, Південний, Протопопівка, Ярошівка, Гуковка, Тернова, Польова, селищах Пересічне і Вільшани (Дергачівський район) включать завтра, 30 жовтня. Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації, посилаючись на Дергачівську райдержадміністрацію.

Зазначається, що жителі повинні впустити до будинку газовиків, щоб ті змогли перевірити стан газового обладнання перед пуском. Однак багатьох немає вдома, тому пуск відклали на завтра.

"Все полагодили, технічні можливості підключити є, але тепер проводять побудинковий обхід. Перед пуском потрібно перевірити, чи не все люди вдома, тому відклали пуск на завтра. Увечері газовики обійдуть будинки, до яких ще не потрапили", - повідомили в прес-службі Харківської ОДА.

Нагадаємо, 28 жовтня на території газопереробної станції в селі Березівське Дергачівського району Харківської області стався вибух природного газу без послідуючого горіння. Задимлення склало близько 200 кв. метрів. До Харкова доставили вісім чоловік, які постраждали в результаті інциденту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися