Вбивство чоловіка в ресторані: харківська поліція назвала причину конфлікту

Кримінальне провадження розслідується за статтею "Умисне вбивство"

У Харкові 37-річний чоловік, який отримав несумісні з життям поранення в ресторані 1 листопада, не був знайомий зі своїми опонентами до конфлікту. Про це розповів начальник слідчого управління Київського відділу поліції Михайло Цап, передає "Суспільне".

За його відомостями, чоловіки посварилися на вулиці і продовжили конфлікт всередині закладу. Потерпілий помер від втрати крові після двох ножових поранень правого і лівого стегна.

"У ході огляду місця події і невідкладних слідчо-розшукових дій було встановлено, що в ніч з 30 жовтня на 1 листопада у зазначеного ресторану виник конфлікт між групою осіб, після чого вони зайшли в приміщення ресторану на другий поверх, де одна особа (потерпілий, який помер) почав проводити постріли з пристрою для відстрілу гумовими кулями, і в ході цього конфлікту, йому були заподіяні зазначені ножові поранення, від яких він від крововтрати помер на місці ", - сказав Цап.

Попередньо, поранення у померлого - або від скла, або від ножа, уточнив Цап. "Це випадковий конфлікт на ґрунті неприязних відносин ... Спонтанний, а не заказний", - сказав поліцейський.

За його словами, слідчим відомі особистості всіх учасників конфлікту. Один постраждалий в результаті стрілянини встановлений, інших шукають. Ніхто не затриманий, підозрюваних немає.

Посилаючись на таємницю слідства, Цап не розповів, ким був померлий, крім віку - 37 років, і що відомо про учасників конфлікту, чи мали вони судимості. Кримінальне провадження розслідується за статтею "Умисне вбивство".

Нагадаємо, інцидент стався 1 листопада в ресторані BIANI. У ЗМІ та соціальних мережах з'явилася інформація про те, що вбитий чоловік був охоронцем депутататов Дмитра Шенцева. Однак нардеп цю інформацію спростував.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися