Під Харковом вшанували пам'ять військових, загиблих у катастрофі Ан-26

Минуло сорок днів від дня загибелі екіпажу і курсантів літака Ан-26

У Харківській області вшанували пам'ять курсантів і офіцерів, загиблих в результаті катастрофи Ан-26. Про це повідомили в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

"Сьогодні, 3 листопада, - сорок днів, як припинили битися серця тих, про яких кажуть "закохані в небо", сорок днів з дня загибелі екіпажу і курсантів літака Ан-26 з бортовим номером "76", - йдеться в повідомленні.

Вшанувати пам'ять загиблих на місце трагедії прийшли представники командування Повітряних Сил Збройних Сил України, представники командування та особового складу університету ПС.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва розбився військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася в 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Вижити вдалося одній людині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися